LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 06/07 2018
HVEM VANT SYKLENE?
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

En vellykket Båt- og fjordfestival er ikke slutt før siste premien har forlatt det rikholdige gavepremiebordet under premieutdelingen søndag ettermiddag.

Mange spente deltagere av mange ulike konkurranser og publikummere møtte opp for å få med seg hvem som skulle bli de heldige vinnere av to flotte sykler til en samlet verdi på om lag 15.000 kroner.

Men først var det et stort premiedryss der vinnere og litt lavere plasserte deltager hentet den ene fine premien etter den andre. Ikke alle var selv til stede, men hadde vikarer som ordnet opp.

Da det bare var syklene det gjensto å finne de heldige vinnere til hadde mange deltagere sikkert høy puls.
Første sykkel skulle trekkes blant kun de som hadde deltatt under Marina-showet. En ny ordning for å øke interessen for å delta på akkurat disse spektakulære og van(n)vittige konkurransene. Den uttrukne og heldige viste seg å være Axel Sarashan Dahlmo. Han var ikke til stede, og sykkelen ble hentet av en stedfortreder.
Den andre sykkelen skulle trekkes blant øvrige deltagere på diverse konkurranser, og her stakk Torstein Sørensen av med den gjeve premien.

Foto: Tore M Furuhatt

Vandrepokalen og pokalene til odel og eie for 1. 2. og 3.plass i ”Sundsholmen rundt”


Foto: Tore M Furuhatt

Vinneren av årets ”Sundsholmen rundt”, Asbjørn Larsen, var ikke til stede under premieutdelingen, og fruen måtte hentes fra grillteltet, der hun jobbet som frivillig…


Foto: Tore M Furuhatt

I tillegg til vandrepokal og pokal til ode log eie, kunne vinneren velge fra det rikholdige gavepremiebordet, og ettersom båtfører Asbjørn Larsen ikke var til stede fant fruen fort frem til en godbit fra gullsmed Merete Mattson.


Foto: Tore M Furuhatt

Hallgeir Brun fikk pokal for andreplass i ”Sundsholmen rundt”…


Foto: Tore M Furuhatt

Bjørn Fjeldavli sikret seg tredjeplass og pokal, samt en kostbar sportssekk….


Foto: Tore M Furuhatt

Brage Dalberg Økdal vant fiskekonkurransen på fredag med sine 5270 gr i samlet fangst.


Foto: Tore M Furuhatt

. Vinneren av VM i båtklammerkast, Odin Finnbog, fikk en eksttrapremie; et sitteunderlag fra Kråkeslottet med båtklammer som motiv.


Foto: Tore M Furuhatt

Ketil Brose hentet sykkelen som Axel Sarashan Dahlmo vant.


Foto: Tore M Furuhatt

Torstein Sørensen gratuleres av Kjell-Idar Juvik som vinner av den andre sykkelen. Dermed var årets vellykkede Båt- og fjordfestival slutt. Før folk gikk hver til sitt, og festivalarrangørene tok fatt på nedrigging og rydding, kunne Juvik berolige publikum med at det blir ny festival neste år også. – Da skal vi feire festival nummer 25, så det forplikter.

Ved toref, kl 10:27